Doğru Eğitimin Yönü

Anadolu Lisesi

Anadolu Lisesi Hakkında

Anadolu Lisesi Temel eğitimi bitiren öğrencilerimiz, akademik başarıları, genel sınavlardan aldıkları puanlar ve tercihlerine göre lise programımızda bulunan Anadolu Lisesi veya Fen Lisesi programına devam ederler.

Her iki lise programımız da dört yıllıktır. Okullarımızda eğitim ortamları öğrencilerimizin bulundukları yaş grubunun özellikleri dikkate alınarak hazırlanmıştır. Sınıflarımız en fazla 24 kişiliktir ve okullarımızda çocuklarımızın spor ve eğitsel etkinliklerini yapacakları eğitim ortamları da bu yaş çocuklarının özelliklerine hitap edecek şekilde özel olarak hazırlanmıştır. Okullarımızda özenle seçilmiş anlayışlı ve alanında yetkin, bu yaş öğrencilerinin öğrenme özelliklerini bilen öğretmenler tarafından çocuklarımıza yaşam boyu gerekli öğrenmeyi öğretmekteyiz.